About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jun 25, 2014

Peminat Fanatik Sampel Produk Percuma..

Sapa suka kumpul sampel percuma produk?...Irna memang minat sgt kumpul sampel produk percuma kat Malaysia ni..Pantang nampak ja iklan x kira kat paper ka,tv ka atau kat internet...mesti join...Memang habit Irna dari zaman remaja sampai sekarang....Seronok bila sampel yang kita request sampai kat umah...Kadang2 bila balik keja,nampak ada surat dalam post box...Berebut nak ambik dengan my hubby dan anak2...Selalunya memang Irna yang punya.....

Bukan susah pun nak request sampel percuma ni...Dulu2 memang susah sikit sebab kena pos..Hubby selalu jadi posmen tolong pos form Irna .Sekarang kan dh zaman teknologi,Irna request online ja dalam website produk yg Irna minat...Dah banyak sampel produk yang Irna dapat selama ni..

Masa 3Q masih kecil,Irna selau request sampel pampers dan susu formula..Rugi la kalau beli banyak..Takut tak sesuai ngan 3Q..So Irna request sampel dulu...Kalau okay,baru beli...
Sekarang 3Q dah besar,Irna request sampel produk kecantikan,supplemen,makanan dan seangkatan dengannya la...

Ni web yang selalu Irna buka utk sampel produk terkini..Kebanyakannya kena request melalui FB..




http://3.bp.blogspot.com/-aIqS_KAyYCk/U6goAc4PUiI/AAAAAAAAGeg/0HlAi65CMjg/s1600/victoria+regia+free+sample.png 

ni latest dari Malaysia Free Sample Giveway 




ada jugak web yang lain.....mcm nie...Malaysia Freebies  
 


try la join...x rugi pun....kadang2 company tu akan bagi gift sekali dengan sampel yg kita minta...Irna selalu dapat fridge magnet,car board,soft toy.....Rajin buat,dapat la macam2....


Travel with L'occitane, and discover 
the origins of their newest range, L’OCCITANE au Brésil. 
Register your details and 
receive two FREE 
Vitória-Régia sample sachets.
- See more at: http://www.malaysiafreesamplegiveaway.com/#sthash.1mO3piWn.dpuf

Tuesday, 24 June 2014

L'occitane en Provence: Register & Get Free Vitoria Regia Sample Kit

Travel with L'occitane, and discover 
the origins of their newest range, L’OCCITANE au Brésil. 
Register your details and 
receive two FREE 
Vitória-Régia sample sachets.
- See more at: http://www.malaysiafreesamplegiveaway.com/#sthash.1mO3piWn.dpuf

Tuesday, 24 June 2014

L'occitane en Provence: Register & Get Free Vitoria Regia Sample Kit

Travel with L'occitane, and discover 
the origins of their newest range, L’OCCITANE au Brésil. 
Register your details and 
receive two FREE 
Vitória-Régia sample sachets.
- See more at: http://www.malaysiafreesamplegiveaway.com/#sthash.1mO3piWn.dpuf

Tuesday, 24 June 2014

L'occitane en Provence: Register & Get Free Vitoria Regia Sample Kit

Travel with L'occitane, and discover 
the origins of their newest range, L’OCCITANE au Brésil. 
Register your details and 
receive two FREE 
Vitória-Régia sample sachets.
- See more at: http://www.malaysiafreesamplegiveaway.com/#sthash.1mO3piWn.dpuf