About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jul 24, 2015

FeecaMella Raya 2015 Giveaway

FeecaMella Raya 2015 Giveaway

FeecaMella, satu nama yang unik seunik blog.  Yang pastinya FeecaMella bukanlah nama orang tetapi nama kepada jenama fesyen yang sedang meningkat naik di laman sosial.  Kali ini ini FeecaMella berkolaborasi dengan blogger Aynal Mansor menganjurkan giveaway bersempena dengan sambutan hari raya tahun 2015.  
Owhh... Raya Giveaway!.  Bestkan, bila dah masuk musim raya kita bersesak-sesak pula entri di blog dengan giveaway raya.  Tidak dapat join rumah terbuka raya kita join giveaway raya biar meriah sikit blog dengan entry hari raya ... yeayy!!
Jom kita tengok apa yang FeecaMella dan Aynal Mansor tawarkan untuk giveaway ini.
FeecaMella Raya Giveaway
FeecaMella Raya Giveaway
Kawan-kawan perlu jawab 1 soalan mudah dan berpeluang untuk menang giveaway awesome dari FeecaMella :)  
Boleh lah dapat duit raya dan bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni.  Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :)

Giveaway bermula dari 23 Julai 2015 dan berakhir pada 31 Julai 2015

Pemenang akan diumumkan di 2 Ogos 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :
  1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway" -----> (Copy & Paste kandungan entry ini)
  2. Follow blog ini, Aynal Mansor
  3. Follow Instagram @FeecaMella
  4. Like Facebook FeecaMella
Soalan :

Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan? ----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :)

*******
Letakkan link penyertaan & nama instagram kawan-kawan di ruangan komen seperti contoh dibawah ini. !! :)

CONTOH PENYERTAAN :

Shopping di Ensogo...Mudah dan Murah

Siapa suka shopping secara online? Angkat tangan !!!
Eirna pun suka juga shopping online ni.Senang dan cepat.Order ja boleh terus dapat.

Ensogo Malaysia ialah salah satu platform atau destinasi membeli belah secara atas talian (online ) seperti Lazada,Zalora dan sebagainya. Ia menyediakan pelbagai produk atau perkhidmatan dan salah satu darinya ialah alat permainan,pam menyusu,botol susu dan sebagainya.


Ia amat sesuai buat ibu bapa yang berkerjaya dimana ia tidak memerlukan mereka membeli terus di kedai atau butik kanak-kanak.Hanya daftar di laman web Ensogo,pilih dan bayar.Barangan tersebut akan dihantar terus ke rumah.Mudah kan?
Pelanggan yang mendaftar buat kali pertama akan mendapat baucer RM10 dan korang boleh guna terus untuk pembelian yang pertama.
Yang paling bestnya ialah penghantaran percuma 24jam.
Mana nak dapat kan servis macam tu?

Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan dan ibu bapa boleh memilih mengikut bajet mereka.


Antara barangan untuk kanak-kanak dan bayi
 Khas buat ibu yang masih breasfeeding


Promosi untuk produk jenama Avent juga terdapat di laman web Ensogo.

Terdapat juga alat permainan buat kanak-kanak dan bayi.
 
Murah ni...Sesuai utk ibu yang suka sediakan makanan buat bayi mereka.

Selain itu,Ensogo telah memperkenal aplikasi Ensogo Android khas buat pengguna telefon pintar atau tablet.


Untuk keterangan lanjut,sila lawati laman web Ensogo Malaysia