About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Aug 21, 2015

Asus ZenPad S 8.0 (Z580CA),model terbaru Asus.

 
Minggu lepas,saja Eirna buka website Asus untuk tgk aksessori untuk Fonepad..Rasa macam ada model baru...Cantik tu...Nampak elegan.Namanya pun comel...Asus Zenpad S 8.0.Masa tu tak dengar lagi ura-ura nak keluar model baru untuk tablet.

Seminggu lepas tu,baru keluar paper model baru ni...Katanya akan launch pada 28 Ogos 2015.Pakat opismate berkenan la design ni.Kalau tengok dekat website Asus,Zenpad ni ada 3 saiz iaitu 7" , 8" dan 10". Jadi sapa yang berkenan yang kecil,boleh pilih 7" atau 8" dan yang minat yang saiz besar,boleh pilih saiz 10".

Jom kita tengok spec untuk model terbaru ni...



 
HDTV -Asus VisualMaster 

 



Asus Tru2Life


 

Asus TruVivid