About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 12, 2015

Roti Bakar Sedap di Bedong,Kedah...

Roti Bakar Chinese Style

Ni lah roti bakar yang sedap tu...Roti Bakar Chinese Style di Restoran Fatihah,Bedong,Kedah.
Roti bakar yang disapu mentega dan kaya + telur separuh masak di atasnya
 Murah ja..Cuma RM 2.50 shj..

Sedap dan sesuai untuk sesiapa yang gemarkan sarapan pagi yang ringan.Menu yang selalu Irna request tiap kali makan di sana...Macam2 menu utk sarapan dan lunch di situ..Sebelah malam pula ada western food pula...

Sarapan pagi yang special kat situ ialah Pulut Ikan Kering dan Lontong.

Senang ja nak cari restoran tu...
Betul-betul tepi jalan sebelah kiri jalan Bedong ke Gurun..Sebelah bank BSN


3Q dah mula bersekolah...


Minggu ni, 3 Q mula bersekolah..setelah lama bercuti....

Hari ni hari pertama Qurratul mula sekolah....Penampilan baru sebagai pengawas sekolah..Dah 10 tahun umurnya..Kejap ja dah besar anak dara Irna ni..Sama besar Irna dah ni...


Hari ni hari ke-2 buat Qayyum dan Qayyim masuk tadika...Irna pilih Tadika Perpaduan kali ni utk my little Upin Ipin ni....Qayyum 6 thn dan Qayyim 5 tahun...

First tadika utk my baby Qayyim dan Second tadika utk my handsome boy...

Alhamdulilah,tak ada masalah kali ni buat Qayyum..
Kali ni,Qayyum ada kawan yang boleh tolong dia di tadika...iaitu Qayyim.Hehhee..
 Harap sangat dia boleh tlg abang dia...
 


 Sunyi la Irna tahun ni..sebab semua dah bersekolah...Ada Mr E ja...

Belajar rajin-rajin ya anak-anakku..Jangan nakal !!


1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html 
Klik banner untuk join !!!

 Komen Irna

Irna suka layout blog Farah sebab ianya simple dan mudah faham..Banyak info yang Irna boleh dapat dari blog Farah..Nice blog....

GiveAway Ole-ole dari Japan by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : https://www.facebook.com/eirna
instagram id : @irnazakrie


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!!