About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Apr 13, 2017

Comel Baby Dayyan pakai pants Edisi Doraemon dari Goo.n ni.....

Baru-baru ni Eirna terima produk barangan bayi dari Goo.n untuk review.Sampai kat office dengan kotak besar lagi tu.....Kali ni Eirna kena review pants dan wipe tissue.
Pernah dengar nama jenama ni tapi dah lama x beli pampers anak kecil....Almaklumla Eirna x ada baby dah sekarang.Kebetulan adik Eirna baru habis pantang,jadi Eirna pakaikan kat baby baru dia.....
  

Baby Dayyan ni memang jenis bersaiz besar walaupun baru umur 2 bulan.Minum susu ibu sahaja masa dalam pantang.Bila Eirna pakaikan pants dari Goo.n ni memang nampak comel dan padan dengan dia.Nasib la Eirna pilih saiz M utk dia.Teksturnya sangat lembut dan nyaman.
Potongannya yang selesa,sesuai dengan bentuk badan Baby Dayyan yang chubby ni dan tidak mudah bocor.


 Ni la pants yang Eirna katakan tu....Packaging pun cantik dan menarik.Warna-warni...... Yang bestnya ialah ia dikeluarkan dengan edisi Doraemon.Ala kartun yang famous di Jepun tu.
Diaper pants ni boleh didapati dari saiz M hingga XXL dan harga RRP ialah RM 36.00.
Harga berpatutan lagi tu.....
 
 Selain diaper pants yang comel sgt ni,Eirna dapat juga tisu basah sekali dengan box yang bentuk penguin ni.
Box bentuk penguin ni edisi terhad tau!!!
Kat bawah ni cara nak buka box ni utk ambil tisu basah.

Korang yang nak box comel ni, beli la diaper pants kata atas ni dulu...baru boleh dapat secara percuma.
 Kalau korang nak beli borong dengan harga yang murah....boleh la jenguk dalam website Lazada macam kat bawah ni....

Klik pic di bawah utk tahu lebih lanjut mengenai produk Goo.n
  http://ho.lazada.com.my/SHOXx2?sku=GO234TBAA9AINCANMY&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSH3xqZ%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fgoon-friend-pants-super-jumbo-xl-size-42pcs-x3-goon-doraemon-edition-diapers-pampers-nappies-lampin-baby-product-15607272.html%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D

Goo.N Friend Pants Super Jumbo [ XL Size 42pcs x3 ] (GooN Doraemon Edition Diapers Pampers Nappies Lampin Baby Product)

Tunggu apa lagi...

Thanks Goo.n untuk produk yang best ni....