About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Nov 11, 2014

Lazada Online Revolution 11/11


Lazada Malaysia akan mengadakan "Online Revolution" bermula jam 11 pagi hari ini iaitu 11 November - 12 Disember 2014

Lazada Malaysia menawarkan diskaun sehingga 94% bagi produk yang terpilih.
 Antara produk yang menarik perhatian Irna ialah koleksi jam tangan dimana diskaun yang ditawarkan sehingga 89% .

First jam tangan yang Irna berkenan sangat sebab warnanya pink dan designnya yang unik dan tersendiri..

ODM DD106-3 Bloc Collection
RM299.00 
63%
RM110.00
 

Kena simpan duit dulu la klau nak beli jam ni..Hehehehe..

Tggu apa lagi..Cepat la shopping kat Lazada ni.Rugi tak grab peluang ni.Bukan selalu ada promosi macam ni..

Website Lazada Malaysia





Aplikasi Nester Untuk Kawal Penggunaan Gajet Anak Anda.

Cover art 

Aplikasi Nester ialah aplikasi kunci untuk kanak-kanak disamping mengajar mereka tentang penggunaan masa dan kawalan diri semasa bermain.

Irna sendiri pun dah  menggunakan aplikasi ni pada tablet Irna.
Irna buat testimoni aplikasi ni pada anak ke2 Irna,Qayyum.Dia memang "gadgetholic".
Pantang nampak gajet,mesti dia godam habis...

Resultnya : Qayyum boleh ikut rules yang Irna buat iaitu boleh bermain selama 60minit untuk 4 aplikasi yang Irna setting pada Parent Mode.Qayyum dah tak tantrum lagi selepas masa bermain habis. 

Child Mode & Time Education - screenshot 

 Child Mode untuk anak dan Parent Mode untuk parent setting aplikasi yang sesuai digunakan untuk anak. 

 
Child Mode & Time Education - screenshot