About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Feb 27, 2015

Online Shopping Lebih Mudah dgn iPrice Shop


Zaman sekarang ni semuanya beli secara atas talian ( online ) sebab ianya mudah dan menjimatkan masa terutama bagi yang berkerjaya.Semuanya hanya di hujung jari sahaja. Irna sendiri pun menggunakan sistem secara online ni untuk membeli produk yang susah didapati.

Sebut ja nak apa..Semuanya ada dari produk makanan sampai perkakas rumah.Semuanya ada.

Banyak online shop yang besar dan dikenali ramai.Contohnya Lazada,Zalora,Reebonz,Lelong dan lain-lain.

 Kali ni,Irna akan perkenalkan satu syarikat e-dagang yang bertujuan untuk membantu pembeli online mencari,memilih dan membeli produk dengan harga yang berpatutan. Ia juga menawarkan kupon diskaun dari affliti mereka yang terpilih seperti Lazada,Zalora dan sebagainya.

Ianya dikenali sebagai iPrice Malaysia di mana ia mempamerkan produk dari online shop di Asia dan Barat

Klik saja produk yang anda cari,terus masuk ke website online shop tersebut.
Mudah kan?

Tak perlu buka setiap website untuk cari produk..Klik sahaja " iPrice Shop "

http://iprice.my/shop/ 

Macintosh HD:Users:Premaloshini:Desktop:Screen Shot 2015-02-15 at 10.29.38 pm.png


Kalau nak diskaun lebih hebat,boleh la klik website ni utk coupon

http://iprice.my/coupons/
 


 
Antara online store yang terdapat di iPrice.my


" Your One Stop Shopping Destination "


Feb 24, 2015

Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman

Salam Buku!

Eh, ada ke Salam Buku..? Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman ni Sally adakan sempena dengan kehadiran entri Vintage Book Marker yang Sally pernah tulis beberapa minggu yang lepas dan sebagai pendorong supaya anda semua rajin membaca macam Sally (ihikkss), Sally nak bagi Vintage Book Marker ni kepada mereka yang bertuah.

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/02/vintage-book-marker-giveaway-by-sally.html


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Tangan Ajaib Sally (manual) untuk pilih 6 orang blogger (3 Vintage Book Mark + 3 Regular Book Mark)...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 23rd February - 28th February 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)
(Jika anda tiada mana-mana medium sosial media diatas, anda masih lagi boleh menyertainya)

Vintage Book Mark
Regular Book Mark

Feb 16, 2015

1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com

Klik banner utk join....

Sejak-sejak tukar opis baru ni,blog pun terabai..Sibuk study job baru...Sekadar buka tengok ja..Tak sempat nak post entry..Hari ni rajin sikit so..Irna join lagi GA baru...

Jom bloggers...Join 1st GA dari blogger Hanizan..Hehehhe...

Hadiahnya tu yang buat Irna nak join sangat....Ni dia...

 
Kinetic Sand

Mana la tahu ada rezeki Qayyum dan Qayyim...dpt Kinetic Sand ni...Mahal tau....

Feb 12, 2015

Thanks Panasonic Malaysia bagi gift comel ni...


Yeyeye..sampai dah gift dari Panasonic Malaysia..

Nak tahu macamna Irna boleh dpt hair dryer ni?Hehehehe..Ceritanya macam ni..Irna ada join contest dari FB Panasonic Malaysia tahun lepas.Contest " I Love Myself " oleh Panasonic Beauty Queen.. tetapi terpaksa dibatalkan sebab mendapat feedback negatif dari pengguna FB.
Irna tak harap menang pun walaupun hadiah yang ditawarkan memang grand iaitu percutian ke Jepun.Saja suka-suka ja join.

Sebagai menghargai peserta yang telah menyertai contest tersebut,Panasonic Malaysia telah menghadiahkan hair dryer ni kepada semua peserta.

Thanks a lot Panasonic Malaysia sebab bagi gift yang comel ni..Kaler pink pulak tu..





Feb 6, 2015

Peraduan menang baucer tunai kepada para FORUMER Ladylista



http://ladylista.cari.com.my/portal.php?mod=view&aid=17339


Seperti janji dari Ladylista ke para forumer sebelum ini, Lady Lista SEKALI LAGI mengadakan satu peraduan yang akan memberikan baucer tunai yang menarik kepada semua pengguna Cari Forum dan peminat Ladylista! 

Hadiah kali ini adalah baucer tunai dari Chatime yang bernilai Rm10. Baucer tunai ini akan dihadiahkan kepada para peserta dalam kuantiti yang tidak sama. Soalan yang lagi rumit, lagi lumayan cash voucher akan diberikan kepada pemenang! 

Peraduan kali ini akan dibahagikan kepada 2 kategori dan 4 peraduan supaya tahap kesukaran lagi tinggi, lagi mencabar kesabaran pemain, lagi menarik dan juga menguji pengetahuan serta penglihatan anda! 

Peraduan yang di dalam kategori pertama akan dinamakan sebagai: [“Cari” Perbezaan Gambar dari Maskara Anda]. Karakter peraduan ini merupakan sejenis permainan “Spot The Different”. Peserta hanya perlu menyatakan beberapa tempat yang tidak sama di dalam gambar yang sama. Kau rasa senang sangat? Hah, marilah cabar tahap kesabaran anda! 

Asyik main benda yang sama pun akan rasa boring kan? Jadi, Ladylista telah memperkenalkan peraduan yang berjenis “Teka siapa artis di dalam gambar hanya dengan sebahagian muka” dengan namakan peraduan ini sebagai: “Dengan Maskara, Teka Sape”. Soalan-soalan di dalam kategori peraduan yang kedua ini akan menggunakan gambar artis-artis yang terkenal di bumi ini. Jikalau anda merupakan seorang yang minat sangat dengan artis-artis, inilah masa untuk anda menunjukkan kehebatan ENGKAU! 

Pemenang untuk soalan akan dipilih setiap hari. Ladylista akan mengumunkan pemenang di dalam soalan tersebut, jadi semua peserta sila mengunjungi balik soalan tersebut untuk menyemak sama ada anda dah menang hadiah tersebut!

Kategori Pertama: Cari Perbezaan dari Maskara Anda
Sesi Pertama: Mulai 4-Feb-2015 hingga 6-Feb-2015
Jumlah Hadiah yang akan dianugerahkan kepada semua Pemenang: 50 

Sesi Kedua: Mulai 9-Feb-2015 hingga 10-Feb-2015
Jumlah Hadiah yang akan dianugerahkan kepada semua Pemenang: 25 

Kategori Kedua: Dengan Maskara Teka Sape
Sesi Pertama: Mulai 11-Feb-2015 hingga 12-Feb-2015
Jumlah Hadiah yang akan dianugerahkan kepada semua Pemenang: 35 

Sesi Kedua: Mulai 16-Feb-2015 hingga 18-Feb-2015
Jumlah Hadiah yang akan dianugerahkan kepada semua Pemenang: 40 


Feb 5, 2015

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : www.facebook.com/eirna
instagram id :irnazakrie


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!!