About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 9, 2015

BACA WORLD 2015,Malaysia's 1st Digital Content Exhibition

 

 BACA WORLD 2015 adalah pameran bahan digital pertama diadakan di Malaysia.Pameran ini dianjurkan oleh MABOPA

Sesuai untuk semua peringkat umur.

 
 


Maklumat Lanjut :


Facebook : Baca World

Korean Drama Love Rain..Love It...

 
Im Yoona dari Girls Generation dan Jang Keun Suk


Irna suka sangat tengok drama Korea ni..Love Rain..Sedih ceritanya..
 Sebenarnya dah lama tak layan drama Korea ni..Sejak dah kahwin..Drama ni pun secara tak sengaja tengok kat NT7 tahun lepas..Sempat tengok 2 3 episod ja...

Apa lagi merap Mr E la download drama ni..Hahahaa..Lepas dah download,tiap2 mlm tengok sampai habis...Sampai menangis la sorang2 tengok dalam laptop Mr E tu..
 Hero dan heroin memang sepadan sgt..Sama-sama comel..
 
Scene yang Irna paling suka...

 

Bila nak tengok balik drama ni,hard disk Irna dah hilang....Tidak.....Nampak gaya kena download lain la drama ni...

 
 

Perfume Terbaru dari One Drop Perfumes

 
Sumber : One Drop Perfumes FB

Cakap pasal perfume One Drop,mesti korang ingat perfume yang botol kecil tu kan?Dulu2 memang famous perfume ni sebab tak ada tambah alkohol dan boleh dibawa sembahyang.
closed 
Ni packaging yang dulu..

Sebenarnya Irna ada tertengok iklan perfume terbaru One Drop Perfumes ni dalam tv yang gunakan pelakon Che Ta sebagai model perempuan dan Wahi sebagai model lelaki.
 Nampak macam best ja tgk Che Ta dengan perfume terbaru tu..Ada chemistry..Hahaha..

Yang paling Irna suka ialah rekabentuk botol perfume terbaru One Drop Perfumes ni. 
 Cnatik kan? Cuma RM 68.00 sahaja...

Irna nak beli juga la nanti ni..

Terdapat 10 varian wangian dimana 4 varian untuk lelaki dan 6 varian untuk perempuan.

Nak beli online pun boleh...klik SINI untuk membeli


Maklumat Lanjut :

Website One Drop Perfumes : http://www.onedropperfumes.com/

Segmen Mama Mencari Bloglist




Assalamualaikum

Mama akan memilih 20 blog secara random untuk mengisi senarai bloglist mama yang baru.

Syaratnya :

Follow blog Mama Niza.

Letakkan URL blog mama di bloglist anda.

Tamat : 10 Januari 2015

Senarai peserta akan diupdate pada 12 Januari 2015

Nota : Jom beri sokongan pada mama!