About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Sep 22, 2014

Bawa 3Q tengok wayang Planes..Fire & Rescue


Cuti sekolah yang lepas...bawak 3Q tgk wayang Planes Fire & Rescue kat Village Mall,SP..Selalunya kami suka tgk di GSC Amanjaya Mall tp awal sgt lak tiket..Pukul 8 mlm..Tak sempat nak balik siap la klau mcm tu..Hehehe..Kami suka tgk wayang setiap hari Rabu sebab hari tu tiket murah..Dewasa RM7 dan kanak2 RM6 ja.Pandai x?

Kali ni tgk wayang kat Grand Cineplax plak..Tiket beli pkl 8.45mlm tp dah terpacak kat situ pkl 8.15mlm..Kena tunggu lak..Ronda dulu..Pastu baru beli popcorn..Terus masuk panggung..

Start ja terus x ada gambar kat screen..Cuma ada bunyi ja..Banyak la org dlm panggung tu yang bising..Termasuk kami 5 beranak ni..Bayar mahal2 x ada gambar lak..Hehehe..

Mesti heran kan pasai pa Irna pilih tgk cerita kartun? Anak2 Irna memang minat kartun mcm The Cars ni.Best diaorang kata..Tapi memang best pun..Ada moral value untuk kanak-kanak..

 
Ni la watak utama dalam Planes...Rusty..

SINOPSIS
Kisah mengenai Rusty kapal terbang lumba yang terkenal dimana ia mengalami kerosakan gear dan tidak boleh berlumba lagi.Rusty mengembara untuk menceburi dunia memadam kebakaran udara.Rusty menyertai krew memadam kebakaran veteren iaitu Blade si helikopter dan ahli pasukanya yang lain.Pasukan elit tersebut ditugaskan melindungi Piston Peak iaitu Taman Negara yg bersejarah.Di situ juga Rusty belajar cara untuk menjadi wira yang sebenar..

Nak tahu cerita yang selanjutnya..cuba tengok movie ni..Hehehehe...

Untuk movie ni Irna bagi 5 bintang...Memang best cerita ni..Bagus untuk pengajaran anak2 ya...


From The Bottom Of My Heart...

Crying Is How Your Eyes Speak

Quotes For Today...






Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....