About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 23, 2015

Wishlist 2015 Utk Dapur Kecil Irna

Tahun 2015 ni,Irna cuba buat wishlist perkakas dapur yang Irna tak ada lagi..Gaji tak seberapa nak beli semua sekaligus.Kebetulan lak Irna buka website LAZADA untuk tengok promosi terbaru.



Jom tengok apa yang Irna nak beli....

 

Irna ni suka sangat baking..Suka cuba resepi yang Irna search dalam Google.Anak-anak suka makan kek yang Irna..Itupun kalau menjadi la..Kadang2 ada yang dihumban dalan tong sampah.



 

Irna dan Mr E peminat setia kopi.Aroma kopi tu yang paling Irna suka.Suka ambil aroma kopi dulu sebelum minum..Hehehe..Pelik kan?Ada juga habit macam tu.
Irna pernah masuk Starbuck Cafe dan tak mau keluar sebab aroma kopi cafe tu.
 


Nampak menarik dan sesuai untuk Irna buat sarapan Mr E dan 3Q.
Cepat dan mudah.Cupcake pun boleh buat guna mesin ni...


http://www.lazada.com.my/trio-food-steamer-tfs-18-white-grey-81537.html 

Irna minat sangat dengan pengukus ni sebab Irna selalu masak hidangan secara kukus macam ikan siakap kukus,nasi ayam hainan dan kek kukus.
Kena la beli pengukus yang besar macam ni.


Semua ni boleh beli dengan harga yang berpatutan....hanya di  LAZADA

* Wish me luck ya....




Mini Giveaway By azhafizah.com

http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html 
 Klik banner untuk join..

Senang ja nak join Mini GA blogger Azhafizah ni... Cuma perlu follow ja..Senang kan?

Hadiahnya ialah 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang

Pemilihan pemenang berdasarkan Random.org.

Tarikh tutup : 30 Januari 2015