About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Oct 2, 2014

Apa itu Tote Bag ?

Irna paling suka beg jenis Tote bag ni..Besar dan mudah nak simpan barang.Tak payah nak zip bagai..Sumbat ja barang dalam tote bag tu terutama bila pegi shopping..Barang yang kita beli pun tak tertinggal..Sesuai la untuk ibu yang ada anak yang sedang membesar ni.Hahaha..Boleh macam tu..

Irna memang peminat Tote Bag dari zaman anak dara dulu..still guna sampai anak dah 3 ni...Officemate pun dah kenal sapa punya beg..Hehehe..

 Tote Bag Jenis Kulit


Tote Bag Jenis Nylon


Tote Bag Jenis Canvas

Sekarang ni style Tote Bag yang famous ialah Tote Bag DIY .Korang boleh lukis corak yang disukai di atas plain canvas tote bag..Ikut korang la nak lukis apa..nama ka..doodles ka...ikut kreativiti masing2..So,sapa2 yang ambik course design boleh la tunjuk bakat korang atas beg canvas ni...

 

 

Senang ja nak buat DIY Tote Bag ni...Tak tahu nak beli plain canvas bag kat mana?
Boleh beli di  website Nodesignhere.  
Disitu korang nak beli plain canvas tote bag saiz mcmana pun ada...Ada juga produk lain dijual...

 

Website 

Blog

Instagram

FB Page