About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

May 21, 2014

Terbaik dari Majalah Kapcai !! Ride Itik Modenas One Stop




Terbaik la Majalah Kapcai.....Ride Itik yang saya join ngan hubby pada bulan Mac lalu....disiarkan dalam Majalah Kapcai Edisi May 2014..Cerita punya panjang sampai 5 mukasurat.....Bukan setakat konvoi ja..kami siap join minimarathon lg kat sana...


# Tahun depan nk join lg ngan hubby minimarathon ni....Event ni mmg event tahunan di Satun dan dibuat pada bulan Mac...Saper2 yang berminat....boleh la join thn depan....Best!....Tp tempat limited..........


Segmen Blogging + Menang Hadiah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

May 19, 2014

Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3

 As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih


Assalam....Lama x update blog ni..Sibuk je memanjang...So,ari ni update pasal Mini GA dari blogger Emas Putih..Ni GA ke-2 join thn ni....Sebelum ni x penah join pun....tgk ja...Hehehe..Mana la tau kali ni masuk boleh dapat...

Nak join,klik banner kat atas...Cara nk join mudah ja...X susah pun...Good luck!!!!!