About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Feb 12, 2015

Thanks Panasonic Malaysia bagi gift comel ni...


Yeyeye..sampai dah gift dari Panasonic Malaysia..

Nak tahu macamna Irna boleh dpt hair dryer ni?Hehehehe..Ceritanya macam ni..Irna ada join contest dari FB Panasonic Malaysia tahun lepas.Contest " I Love Myself " oleh Panasonic Beauty Queen.. tetapi terpaksa dibatalkan sebab mendapat feedback negatif dari pengguna FB.
Irna tak harap menang pun walaupun hadiah yang ditawarkan memang grand iaitu percutian ke Jepun.Saja suka-suka ja join.

Sebagai menghargai peserta yang telah menyertai contest tersebut,Panasonic Malaysia telah menghadiahkan hair dryer ni kepada semua peserta.

Thanks a lot Panasonic Malaysia sebab bagi gift yang comel ni..Kaler pink pulak tu..