About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Feb 26, 2016

DIY hadiah untuk tersayang dengan Printcious.Com


Korang yang tengah pening fikir hadiah apa nak bagi untuk tersayang,boleh la jenguk website
 [ Printcious.Com ] ni. Rambang mata dibuatnya sebab banyak pilihan hadiah yang menarik dan kreatif.

Printcious.Com ni salah satu web yang menyediakan perkhidmatan mencetak,mengubahsuai dan merekacipta hadiah untuk yang tersayang.


Part yang best dengan Printious.Com ni ialah korang boleh customised hadiah yang korang pilih tu.Boleh tukar font,warna dan boleh letak gambar korang dengan yang tersayang..Best kan?


Contoh hadiah yang korang boleh pilih kat sini ialah T-Shirt , Kusyen,Mousepads,Mugs,Ceramic Tiles,Puzzles,Phone Cases dan Mini Tees.
Macam pic kat atas ni.....

CARA ORDER 
 
Senang ja nak order kat Printcious.Com ni...Contoh macam kat bawah ni...Eirna suka design kusyen ni
 Korang boleh customise nama ni....Warna kusyen pun boleh pilih...Eirna pilih warna pink ya...
 

Ni contoh bagi T-Shirt pula...
 


Nak tahu lebih detail cara nak order dengan Printcious.Com ni..
Tengok video bawah ni...




CARA PEMBAYARAN
 

  


CAJ PENGHANTARAN
 

Website 

 Twitter

Facebook

Instagram


Feb 23, 2016

Plutus Caravan,sesuai untuk pengembara..

http://www.sendokgroup.com/sites/default/files/banner-caravan.jpg 

Kali ni Eirna nak up entry pasal Plutus Caravan ni.Sebabnya Eirna ternampak caravan ni masa kami bercuti ke Penang masa Raya Cina baru ni...Di event Penang Hot Air Balloon,Padang Polo..Kebetulan diaorang ni buat booth kat situ.Promote kat rakyat Malaysia ni...

Tengok real memang cantik.Sebijik sama macam caravan mat salleh kat oversea tu.
Plutus Caravan ni.Boleh muat 3-5 orang dalam caravan ni. 

Jom tengok overview Plutus Caravan ni

http://www.sendokgroup.com/product/plutus-caravan
Interior




Ruang Tidur


 Ruang Makan


Ruang Dapur dan Tandas
Cukup sempurna caravan ni.Jadi sesiapa yang minat travel,boleh la beli caravan ni.Jimat duit untuk hotel.Parking ja kat mana2 yang sesuai..

Nak tahu harga caravan ni.....klik link di bawah....


Sesiapa yang berminat boleh la jenguk 
website Sendok Group  atau laman Facebook Sendok Group

Feb 5, 2016

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

http://arwendanish.blogspot.my/2016/02/giveaway-mbo-cinema-voucher.html 
Klik banner utk join..

Syarat penyertaan:
1) Follow blog arwendanish.blogspot.com
2) LIKE page @projekbloggerutara
3) Follow IG: el_darwena
4) Follow IG: @projekbloggerutara
5) Copy & Paste Entry ini & PUBLISH ke Blog korang
6) Komen & masukkan link entry korang di sini
7) 5 Pemenang akan diumumkan
Tarikh tutup penyertaan pada 10/2/16

Feb 2, 2016

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

http://nurinkhairi.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html 
 Klik banner utk join


Cara-cara untuk menyertai giveaway ni sangat lah senang:

1. Follow blog nurinkhairi ni
2. Post entry dengan tajuk:

"Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort"

     (a) Wajib sertakan gambar giveaway di atas dan backlink pada post nurin ni
     (b) Untuk pembaca yang takde blog, boleh skip step ni

3. Jawab satu soalan berdasarkan artikel SHAKLEE Collagen Powder kat bawah:


Pengambilan SHAKLEE Collagen Powder yang diekstrak daripada ikan merah lautan dalam bermutu tinggi, dapat membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. Jawab YA atau TIDAK?

Untuk jawab soalan tu, sila komen dalam kotak komen di entry nurin ni!