About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 28, 2016

2nd Harumanis Adventure Trail Run 2016


Perhatian kepada semua runner Malaysia,

Harumanis Adventure Trail Run datang kembali tahun ni...Kali ke-2.Dengan kategori baru serta hadiah yang lumayan.

Boleh macam tu? Sesiapa yang berminat,boleh la register sebab tarikh tutup 1 April ni.Tak lama dah tu.
Untuk event ni,setiap checkpoint ada task yang perlu diselesaikan.
Sama la juga dengan tahun ni..Tapi x tahu lagi apa task dia...

Tggu apa lagi,jom register beramai-ramai....
 
HARUMANIS ADVENTURE TRAIL RUN 2016

Tarikh : 01 May 2016
Lokasi : Sungai Batu Pahat,Perlis
Waktu : 6 pagi
Jarak : 15km 
Tarikh penyertaan : 01 Januari 2016 - 31 Mac 2016

Kategori & Yuran Penyertaan:
1. Open Local / RM120.00
2. Veteran / RM100.00
3. Open International / RM120.00
4.  Student/IPT / RM60.00
 
 ** 2 orang /pasukan

Daftar atas talian : www.harumanis-atr.com
Untuk info boleh email ke : info@harumanis-atr.com






Finisher Medal 


 Penaja :

http://lasakmagazine.com/


MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz




Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016.

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-