About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Aug 27, 2014

Rezeki Menang Contest FB Darlie Malaysia....


Displaying P_20140814_202253.jpg 
 Ni lah hadiahnya...Hamper RM100 dari Darlie Malaysia..

Hadiah ni selamat sampai kat Irna minggu lepas.Tak sangka menang contest FB dari Darlie ni..Selalu join tapi tak ada rezeki menang..Tup2...nama Irna tersenarai dalam list 20 pemenang contest ni..Alhamdulilah,rezeki anak2....Hehehe...

Jimat la bulan ni dan seterusnya..tak payah beli ubat dan berus gigi baru...


Cuma jawab soalan ja..Pastu bagi detail.....Tapi kena ada akaun FB la dulu...Baru boleh join contest ni..

Jom join contest Darlie.....Klik link di bawah ya!







Free Sample : Beg galas comel dari Drypers Baby Club dan Tuala wanita Kotex Luxe Ultrathin dari Kotex


 2 hari lepas,Irna dapat hadiah beg galas comel dari Drypers Baby Club dan sampel percuma pad wanita Kotex Luxe dari Kotex.Semua ni hasil Irna klik dan register dari banner dlm blog..Hehehe...Jadi ni la hasil tangkapan Irna....

Comel kan?Ni sesuai untuk Qayyim untuk isi toy car dia tu...


Nak jugak?.....Klik link di bawah...














 Ni pula sampel pad wanita Kotex Luxe Ultrathin 28cm dan 32cm

Photo: Selamat tinggal, keresahan! Serlahkan keyakinan anda dengan Kotex Luxe Ultrathin® yang memberikan anda keselesaan dan kekeringan sepanjang hari. Dapatkan sampel PERCUMA di sini ->  http://bit.ly/kotexluxesample

Tunggu apa lagi, 'Like' dan 'Share' berita baik ini bersama kawan-kawan anda! :)
#KotexLuxeUltrathin 

Nak sampel ni ? Klik link di bawah





Halal Fiesta Malaysia 2014 ( HALFEST 2014 ) dtg lagi.....



Photo: Anda kini boleh mendengar iklan #HALFEST2014 di stesen-stesen radio tersebut:

Sinar FM
Era FM
HOT FM
IKIM FM

Siapa dah dengar, bolehlah 'Like' gambar ni :)

 HALFEST muncul lagi tahun ni...Ekspo tahunan  ini diadakan di Pusat Pameran MINES Sri Kembangan,Selangor pada 3 - 7 September 2014.Ekspo ini diadakan khusus utk pengusaha produk halal tempatan.utk memperkenalkan dan memasarkan produk buatan Malaysia di samping meningkatkan hubungan perniagaan diantara penggiat industri dan konsumer tempatan.

Selain itu,ekspo tahunan ini juga turut mengadakan aktiviti-aktiviti lain yang menarik seperti penampilan artis selebriti,demonstrasi dan pertandingan memasak,kuiz dan permainan utk kanak-kanak dan aktiviti lain yang sesuai utk seisi keluarga.

Penganjur yang terlibat


mara-logo

 miti-logo ppim-logortm-logoshapers-logo


Siap ada perkhidmatan Porter lagi utk simpan barang yang dibeli...Tak perlu risau nak pegang banyak barang...

 

shuttle 
Sapa-sapa yang nak pegi tapi tak ada transport,HALFEST ada sediakan pengangkutan pergi-balik secara percuma (perkhidmatan shuttle HALFEST ).
Penkhidmatan van disediakan setiap 15-20 minit.Lokasi pengangkutan adalah dari KTM Serdang ke MIECC dan dari MIECC ke KTM Serdang.
shuttle

shuttle
    

Sila layari website dan FB HALFEST 2014 untuk keterangan lanjut 





Segmen Blogwalking Merdeka Bersama Ayuinsyirah

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html 
 Klik banner utk join...



Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# 48 Hours Marathon


Klik banner utk join

Segmen ni  berlangsung selama 48 jam dari 24 Ogos 2014 (12.00pm) hingga 27 Ogos 2014 (12.00pm)

Seorang peserta bertuah akan menerima hadiah istimewa dari Iola Caviar iaitu hadiah berwarna pink..hehehehe

Senang ja nk join..Cuma berikan pendapat kenapa wanita sering dikaitkan dengan warna pink?
 
Ni pendapat Irna....Wanita sering dikaitkan dengan warna pink sebab Pink adalah satu tona warna yang cukup lembut dan penuh kesempurnaan...Sesuai utk insan bergelar wanita.