About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Nov 19, 2015

Hop On Hop Off by Zai Zamree

Nak join...klik je banner nie..

Dah lama tak join GA ni sebab sibuk sgt dengan kerja kat opis ni..Kena travel lagi..Training lagi...Blog pun dah bersawang ni.Tak update macam dulu-dulu.

Harap join GA ni dapat la bawak 3Q ngan Mr E bercuti di Penang pulak...Amin..

Nov 11, 2015

Shopee Mega 11.11 Sale

Shopee Mega 11.11 Sale




Ada satu pengumuman untuk korang yang kaki shopping ni..Sempena hari ini iaitu 11.11.2015,Shopee telah mengadakan Shopee Mega 11.11 Sale.
Diskaun sehingga 80% pula tu..Banyak tu boleh save.
Promosi bermula dari 11 pagi - 11 malam.Cuma utk hari ni shj ya....11.11.15


 


Rumah rasa sempit?Penuh dengan barang yang tak digunakan? Nak simpan tapi memerlukan ruang untuk disimpan?Nak jual tapi tak tahu macam mana?Situasi macam ni selalu terjadi kan?
Sekarang korang boleh jual barang yang korang tak nak tu di Shopee Malaysia.
Jual secara atas talian.Hanya guna hphone korang ja.