About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Sep 30, 2016

WePrint,Cetak Gambar dengan Pantas Menggunakan Applikasi WeChat


Kalau cakap pasal gambar,mesti banyak gambar yang korang snap dalam handphone korang kan? Banyak sangat sampai penuh memori kan? Nak cetak makan masa pula....Malas lagi....Tapi sayang nak buang pula...Kini dah ada mesin pencetak yang boleh cetak gambar korang " on the spot " tau !

WePrint ialah mesin pencetak segera yang mengahsilkan gambar yang berkualiti tinggi.
Dengan WePrint,korang boleh print menggunakan aplikasi WeChat tau...Ianya yang pertama di Malaysia sejak tahu 2015.
Nak tahu macam mana rupa mesin WePrint tu

Ni la rupanya mesin pencetak WePrint tu...


Selain cetak gambar di atas kertas gambar,ia juga boleh mencetak di atas button badge,casing handphone,keychain dan sebagainya.



 Gambar yang dicetak menggunakan mesin WePrint

  



Cara Menggunakan Mesin WePrint

 

atau ikut video ini...




Kelebihan WePrint bagi Umum

Dengan adanya WePrint,organisasi atau syarikat dapat mengunakannya sebagai satu tarikan untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka kepada umum. Ia dapat digunakan di majlis syarikat, korporat ,photobooth dan sebgainya. WePrint turut menyediakan templete yang membolehkan korang meletakkan logo,nama syarikat atau sebagainya mengenai syarikat atau organisasi korang.




Cara Mendapatkan Khidmat WePrint 


Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.

Contact number: 019-985 8151 (Elaine)
 
Email: order@libertyprinting.com.my 
atau 

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)
 



Kalau korang ternampak mesin WePrint ni di mana-mana,korang boleh guna kod di bawah ni ya...Dapat diskaun 10% bagi setiap pembelian.
Hanya sah sehingga 30 November 2016