Aug 1, 2016

Althea Turns 1 - Happy Birthday Althea !!!

 


Tak sabar nak wish kat Althea hari ni...Sempena ulangtahun yang pertama..

Happy 1st Birthday,Althea.
Semoga berjaya!!!!!

Mesti korang heran kan? Apa benda Althea ni ?
Althea ni sebenarnya laman shopping online produk kecantikan,penjagaan diri dan alat solek khas dari Korea.Althea ni dah bertapak di 5 buah negara iaitu Korea,Malaysia,Singapura,Indonesia dan Thailand.

Sesiapa yang minat dengan produk Korea ni,boleh la cuba shopping di laman Althea ni.Harga jauh lagi murah berbanding di Malaysia.Yang bestnya tentang Althea ni,produk diterbangkan terus dari Korea tau...

Setiap pembelian RM150 ke atas akan dapat penghantaran percuma. Jadi korang boleh la kongsi dengan roomate ka,adik beradik ka untuk dapat caj percuma tu.Berbaloi..

Althea punya birthday...Tapi Eirna yang dapat limited edition birthday box dari Althea.
Kotak warna pink + DIY party kit lagi.
 
 Korang yang shopping di Althea bermula hari ini hingga 31 Julai 2016,korang akan dapat Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit macam Eirna dapat tu.
#selagi stok masih ada.

 

Sempena ulang tahun Althea yang pertama,Althea menganjurkan pelbagai hadiah dan contest seperti beg goodies bersaiz besar secara percuma,birthday giveaway dan instagram contest.
Hadiah yang ditawarkan betul-betul menarik.
Rugi tak cuba join.

 *Khas buat 1,500 pembeli pertama akan mendapat goodies bag percuma.
Pastikan korang guna kod " ALTHEATURNS1 " .

Althea Birthday Giveaway : Pilih 3 produk Top Seller dan korang akan dapat rebate 100% dalam akaun Althea.


Instagram Contest : Korang design sendiri party hat yang korang dapat dalam limited edition box tu dan post pic korang dengan party kit dalam instagram dengan hashtag #altheaturns1.
Mana tahu korang berpeluang menang hadiah menarik seperti Macbook Air,iPad Air 2,iPhone 6S,Canon EOS M10 Selfie Camera,kredit dari Althea dan hamper kecantikan dari Althea