About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Apr 22, 2013

Qayyum,Anak Istimewa Kami

Qayyum Absyar..(Kekal Bergembira)..seperti orangnya.Apa pun orang kata tetap tersenyum....Hheheheh..Skrg ni dia dah banyak perubahan berbanding tahun lps.Dulu x ckp sepatah pun...Sekarang siap boleh nyanyi lagi...Dia banyak belajar daripada Qayyim(his little brother) megenai banyak benda.Walaupun adik rajin mengusik abg,Qayyum tetap pertahankan adik dia time kena rotan..Kita lak yg dimarahnya...

Bab mengira,Qayyum dah boleh.Siap tunjuk ngan jari lg.Klau bg keyboard,cakap ja nombor mana,semuanya betul.Bab gadget,lagi Qayyum minat.Dia dah ada his own Tablet.Kalah mak dia...Nasib la kakak ngan adik x mengamuk nk jgk...

Nama sendiri pun dia dh tahu...Aku dok ajar hari2 x kira dimana pn...Aku pun ajar umur dia berapa.Skrg nie,ayat yg dikatakan pun dah panjang.Cuma Qayyum suka ckp terbalik..Cth: Nasi nak! ( Sebenarnya nak nasi! ).Kami la yang rajin perbetul ayat dia tu.....

Ari2 mesti kena tgk movie dlm PC abah dia...Antaranya Car2,Upin Ipin dan Alvin And Chipmunk.Tumpang sekaki join,Qayyim la...Tp Qayyum ni jenis suka tgk sekerat ja lps tu tukar movie lain lak...Pastu tgk balik movie td lak...Naik pening kami dibuatnya....


Semua ujian utk Qayyum,kami dah pegi.Audio test dah lepas.X da masalah about his ear.Speech therapy,so far okay ikut age dia.Tp still x dpt diagnosis samada Autisme atau tidak.Yg tu bt kami kecewa skit.Still pegi speech therapy lg bln 7 ni....