Apr 7, 2015

Chapter 1 : "Date" dengan Mr E di Puncak Gunung JeraiBiasanya bila hari Ahad,Qayyum ja ke tadika tapi tahun ni dua-dua hero dah ke tadika..Jadi tinggal Eirna dgn Mr E ja la di rumah.So,Mr E ajak dating kat Gunung Jerai.Bukan senang dapat peluang berdua dengan Mr E ni.

Kami berdua naik ke puncak Gunung Jerai dengan kereta sendiri dan selalunya memang ramai orang yang jogging di sana.Berbasikal pun ada.Kebanyakannya warga tua.Mungkin bosan dok rumah kot.

 
Kat Gunung Jerai ni ada juga kem rekreasi utk yang nak ber"camping di sini.Setiap hari minggu,mesti ramai bermalam di sini.Ada juga rumah penginapan mcm ala chalet untuk disewa..
Yang bestnya, ada kolam untuk berendam dan bermandi manda.Surau juga disediakan di situ.

Ni salah satu rumah tumpangan yg ala chalet tu.

Cantik kan? Permandangan dari puncak Gunung Jerai.

"We"..Sempat lagi berselfie dengan Mr E

 Kalau nak menenangkan fikiran,boleh la duduk di pondok kecil yang disediakan.Sejuk tau cuaca di atas ni.Kalau malam,lagi sejuk macam dekat Cameron ja.

Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels


 Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Mei 2015

Para pemenang yang bertuah seramai 3 orang akan dapat baju dengan design mereka sendiri atau design yang akan dilukis oleh Tea Oh Beng sendiri customizedly untuk anda sahaja.

 Para pemenang akan dipilih secara random. Sebarang tambahan hadiah dari Tea Oh Beng akan diumumkan kelak (bergantung kepada sambutan penyertaan)