About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 5, 2017

10 Produk Kesukaan Yang Eirna patut beli di EzBuy...


Kalau cakap pasal shopping online,memang Eirna suka sangat beli secara online ni.Banyak orang kata ianya berisiko sebab tak tahu kualiti produk yang kita nak beli..Tapi Eirna tetap suka membeli dengan cara ini..
Sebelum ni,Eirna selalu beli online di website yang terkenal seperti Lazada,Zalora,11Street dan Lelong.
Kali ni ,Eirna nak cuba pula beli di website EzBuy.
 

Ezbuy ialah salah satu platform membeli-belah luar negara di mana ia ditubuhkan pada tahun 2010.Ia menawarkan perkhidmatan membeli-belah dari negara Taiwan,Amerika Syarikat,China,Singapura,Thailand,Malaysia dan Australia. 

https://ezbuy.my/Promotion/shoppingrm1990.html?sc=[REF][INF]-shoppingrm1990&cc=[REF][INF]-shoppingrm1990


Nak tahu produk apa yang Eirna akan beli di Ezbuy ni?

RM 58.62
 
Eirna memang suka perhiasan macam ni.Nak letak dalam bilik.Biar nampak romantik..Tidur pun mesti nyenyak.Harga murah pula tu...Dapat separuh harga dari harga asal. Bukan senang nak dapat barang rare macam ni.
Yang paling best ialah set lampu ni ada alat kawalan....Woww...


RM 11.03


Eirna pilih produk ni kerana Eirna suka catit semua maklumat atau info yang Eirna tahu dan dapat.Terutama tentang persekolahan anak-anak dan urusan rumahtangga.Tambahan pula Eirna seorang wanita yang berkerjaya.Jadi semua maklumat atau perancangan Eirna akan catit di board ni.


RM 137.24



Eirna dan Mr E gemar membawa anak-anak melakukan aktiviti luar seperti berkelah dan berkhemah.Disebabkan khemah yang sedia ada dah rosak,jadi Eirna rancang nak beli khemah di atas sebab lebih luas,besar dan kukuh.Sesuai utk kami berlima...


RM 47.59
 

Qurratul pernah request nak kasut sukan macam ni.Katanya fesyen zaman sekarang.Ala Korea..Ringan dan simple.Cantik juga tengok design kasut ni.Eirna pilih warna pink sebab nampak lembut dan girly.
RM 24.83



Kasut ni jadi pilihan Eirna sebab suka pakai kasut kanvas mcm budak sekolah ni.
Satu utk Eirna dan satu lagi utk Mr E.
Sesuai digayakan dengan T-shirt dan jeans.Lebih santai.....Murah pula harganya.


RM 16.21

Eirna pilih backpack ni sebab comel sgt dan murah.Eirna memang suka beg bersaiz besar sebab senang nak simpan macam-macam barang dlm beg tu.
Design beg macam ni paling popular utk tahun ni.


RM 30.10 


 Cermin ni memang Eirna cari selama ni..Nak letak di ruang tamu dan ruang makan.
Cermin ni mudah ja dipasang.Cuma tampal sahaja di ruang yang kita nak.Ringan dan mudah dipasang.


RM 150.34


Teruja tengok mountain bike ni..Rasa bersemangat nak mengayuh basikal semula.
Rekabentuk yang menarik dan nampak stabil utk digunakan oleh Eirna yang dah obesiti ni.
Tak mahal pula tu.Dapat diskaun 86% dari harga asal.


9. Smart Watch Phone Cell For Kids
RM 68.28

Smart watch ni jadi pilihan Eirna sebab ia sesuai utk anak-anak Eirna yang semakin membesar ni.Memastikan keselamatan mereka terjamin memandangkan sekarang ini jenayah semakin berleluasa.
Tambahan pula, Eirna mempunyai anak istimewa di mana memerlukan penjagaan khas.
Harga yang ditawarkan mampu milik...


10. Smart Bracelet Watch phone
RM 67.59


 Eirna memang minat sangat smart watch ni.Boleh jadi bluetooth device.Kalau original Huawei,memang tak dapat la harga ni...Sesuai utk Eirna yang sentiasa sibuk ni...Kadang2 orang call, tak dengar sbb handphone selalu jadi rebutan anak-anak.


Apa itu PRIME ?


OKalau beli secara pukal,mesti mahal kan kos penghantaran?
Jangan risau kalau beli dengan menggunakan Prime ni....PRIME ialah skim di mana korang boleh beli seberapa banyak produk yang korang nak dengan kos penghantaran sebanyak RM 8.80 sahaja....

Kalau korang pembeli tetap Ezbuy,lebih bagus melanggan Prime ni.Utk permulaan cuma bayar RM18.80 /sebulan dan sekiranya tempoh percubaan dah habis dan korang nak lagi shopping di Ezbuy,korang perlu melanggan PRIME Unlimited Shipping sebanyak RM 188/setahun.

Setiap produk yang korang order akan ditanggung insurans percuma sehingga RM2000 jika produk didapati rosak atau hilang.

Di bawah adalah contoh produk yang menyediakan perkhidmatan PRIME.


Cuba korang tengok di bahagian " Available For " tu....Ada perkataan " PRIME " kan?
Maknanya korang boleh dpt la harga utk postage murah.....


PERCUMA SHOPPING VOUCHER RM15
BILA SIGN UP DI EZBUY...

Ada satu lagi info, jika korang sign up di Ezbuy sekarang....korang akan dapat voucher membeli belah "percuma" yang bernilai RM15.....Bukan senang nak dapat kan? Walaupun sedikit,lepas jugak habuan shopping kat sini......

Klik banner di bawah untuk sign-up....

http://marketing.ezbuy.my/ezbuyMobileRegister/index_MY.html?identId=VLnGef&sc=[REF][INF]-m2&cc=[REF][INF]-m2&ReturnUrl=https://ezbuy.my/Promotion/ezbuyservice.html


Okay.....Nak tahu lebih lanjut, boleh layari 

Website :  EzBuy

Instagram : https://www.instagram.com/ezbuy.my/

Facebook : https://www.facebook.com/ezbuy.Malaysia/