About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Feb 26, 2016

DIY hadiah untuk tersayang dengan Printcious.Com


Korang yang tengah pening fikir hadiah apa nak bagi untuk tersayang,boleh la jenguk website
 [ Printcious.Com ] ni. Rambang mata dibuatnya sebab banyak pilihan hadiah yang menarik dan kreatif.

Printcious.Com ni salah satu web yang menyediakan perkhidmatan mencetak,mengubahsuai dan merekacipta hadiah untuk yang tersayang.


Part yang best dengan Printious.Com ni ialah korang boleh customised hadiah yang korang pilih tu.Boleh tukar font,warna dan boleh letak gambar korang dengan yang tersayang..Best kan?


Contoh hadiah yang korang boleh pilih kat sini ialah T-Shirt , Kusyen,Mousepads,Mugs,Ceramic Tiles,Puzzles,Phone Cases dan Mini Tees.
Macam pic kat atas ni.....

CARA ORDER 
 
Senang ja nak order kat Printcious.Com ni...Contoh macam kat bawah ni...Eirna suka design kusyen ni
 Korang boleh customise nama ni....Warna kusyen pun boleh pilih...Eirna pilih warna pink ya...
 

Ni contoh bagi T-Shirt pula...
 


Nak tahu lebih detail cara nak order dengan Printcious.Com ni..
Tengok video bawah ni...




CARA PEMBAYARAN
 

  


CAJ PENGHANTARAN
 

Website 

 Twitter

Facebook

Instagram


1 comment:

  1. Dah lama tak layan benda2 cute ni...aduyaiii tergoda tgk bantal pink tu lah...kena susun atas sofa setiap nama keluarga baru meriah ni hehe

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..