About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 9, 2015

Perfume Terbaru dari One Drop Perfumes

 
Sumber : One Drop Perfumes FB

Cakap pasal perfume One Drop,mesti korang ingat perfume yang botol kecil tu kan?Dulu2 memang famous perfume ni sebab tak ada tambah alkohol dan boleh dibawa sembahyang.
closed 
Ni packaging yang dulu..

Sebenarnya Irna ada tertengok iklan perfume terbaru One Drop Perfumes ni dalam tv yang gunakan pelakon Che Ta sebagai model perempuan dan Wahi sebagai model lelaki.
 Nampak macam best ja tgk Che Ta dengan perfume terbaru tu..Ada chemistry..Hahaha..

Yang paling Irna suka ialah rekabentuk botol perfume terbaru One Drop Perfumes ni. 
 Cnatik kan? Cuma RM 68.00 sahaja...

Irna nak beli juga la nanti ni..

Terdapat 10 varian wangian dimana 4 varian untuk lelaki dan 6 varian untuk perempuan.

Nak beli online pun boleh...klik SINI untuk membeli


Maklumat Lanjut :

Website One Drop Perfumes : http://www.onedropperfumes.com/

No comments:

Post a Comment

Thanks a lot for your comment..