Feb 27, 2015

Online Shopping Lebih Mudah dgn iPrice Shop


Zaman sekarang ni semuanya beli secara atas talian ( online ) sebab ianya mudah dan menjimatkan masa terutama bagi yang berkerjaya.Semuanya hanya di hujung jari sahaja. Irna sendiri pun menggunakan sistem secara online ni untuk membeli produk yang susah didapati.

Sebut ja nak apa..Semuanya ada dari produk makanan sampai perkakas rumah.Semuanya ada.

Banyak online shop yang besar dan dikenali ramai.Contohnya Lazada,Zalora,Reebonz,Lelong dan lain-lain.

 Kali ni,Irna akan perkenalkan satu syarikat e-dagang yang bertujuan untuk membantu pembeli online mencari,memilih dan membeli produk dengan harga yang berpatutan. Ia juga menawarkan kupon diskaun dari affliti mereka yang terpilih seperti Lazada,Zalora dan sebagainya.

Ianya dikenali sebagai iPrice Malaysia di mana ia mempamerkan produk dari online shop di Asia dan Barat

Klik saja produk yang anda cari,terus masuk ke website online shop tersebut.
Mudah kan?

Tak perlu buka setiap website untuk cari produk..Klik sahaja " iPrice Shop "

http://iprice.my/shop/ 

Macintosh HD:Users:Premaloshini:Desktop:Screen Shot 2015-02-15 at 10.29.38 pm.png


Kalau nak diskaun lebih hebat,boleh la klik website ni utk coupon

http://iprice.my/coupons/
 


 
Antara online store yang terdapat di iPrice.my


" Your One Stop Shopping Destination "


3 comments:

  1. haip..jangan hasut2 saya ye..hahahah..
    saya ni pantang nampak benda2 gini mula la nak tengok2..
    memula tengok2 la..lepas tu mula check balance duit kat akaun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha..lumrah perempuan mmg mcm tu....

      Delete

Thanks a lot for your comment..