About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 12, 2015

Roti Bakar Sedap di Bedong,Kedah...

Roti Bakar Chinese Style

Ni lah roti bakar yang sedap tu...Roti Bakar Chinese Style di Restoran Fatihah,Bedong,Kedah.
Roti bakar yang disapu mentega dan kaya + telur separuh masak di atasnya
 Murah ja..Cuma RM 2.50 shj..

Sedap dan sesuai untuk sesiapa yang gemarkan sarapan pagi yang ringan.Menu yang selalu Irna request tiap kali makan di sana...Macam2 menu utk sarapan dan lunch di situ..Sebelah malam pula ada western food pula...

Sarapan pagi yang special kat situ ialah Pulut Ikan Kering dan Lontong.

Senang ja nak cari restoran tu...
Betul-betul tepi jalan sebelah kiri jalan Bedong ke Gurun..Sebelah bank BSN


No comments:

Post a Comment

Thanks a lot for your comment..