About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jul 24, 2015

FeecaMella Raya 2015 Giveaway

FeecaMella Raya 2015 Giveaway

FeecaMella, satu nama yang unik seunik blog.  Yang pastinya FeecaMella bukanlah nama orang tetapi nama kepada jenama fesyen yang sedang meningkat naik di laman sosial.  Kali ini ini FeecaMella berkolaborasi dengan blogger Aynal Mansor menganjurkan giveaway bersempena dengan sambutan hari raya tahun 2015.  
Owhh... Raya Giveaway!.  Bestkan, bila dah masuk musim raya kita bersesak-sesak pula entri di blog dengan giveaway raya.  Tidak dapat join rumah terbuka raya kita join giveaway raya biar meriah sikit blog dengan entry hari raya ... yeayy!!
Jom kita tengok apa yang FeecaMella dan Aynal Mansor tawarkan untuk giveaway ini.
FeecaMella Raya Giveaway
FeecaMella Raya Giveaway
Kawan-kawan perlu jawab 1 soalan mudah dan berpeluang untuk menang giveaway awesome dari FeecaMella :)  
Boleh lah dapat duit raya dan bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni.  Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :)

Giveaway bermula dari 23 Julai 2015 dan berakhir pada 31 Julai 2015

Pemenang akan diumumkan di 2 Ogos 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :
  1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway" -----> (Copy & Paste kandungan entry ini)
  2. Follow blog ini, Aynal Mansor
  3. Follow Instagram @FeecaMella
  4. Like Facebook FeecaMella
Soalan :

Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan? ----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :)

*******
Letakkan link penyertaan & nama instagram kawan-kawan di ruangan komen seperti contoh dibawah ini. !! :)

CONTOH PENYERTAAN :

7 comments:

  1. Assalam , selamat hari raya

    dari GA yang sama :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    Good luck :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Blogwalking sini..
    Dari segmen yang sama..Done follow sini..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking :)

    gudluck ! jom join simple ga ni ^^

    http://nanakimie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum. singgah sini first time. good luck !!
    GMBM

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..