About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jul 24, 2015

Shopping di Ensogo...Mudah dan Murah

Siapa suka shopping secara online? Angkat tangan !!!
Eirna pun suka juga shopping online ni.Senang dan cepat.Order ja boleh terus dapat.

Ensogo Malaysia ialah salah satu platform atau destinasi membeli belah secara atas talian (online ) seperti Lazada,Zalora dan sebagainya. Ia menyediakan pelbagai produk atau perkhidmatan dan salah satu darinya ialah alat permainan,pam menyusu,botol susu dan sebagainya.


Ia amat sesuai buat ibu bapa yang berkerjaya dimana ia tidak memerlukan mereka membeli terus di kedai atau butik kanak-kanak.Hanya daftar di laman web Ensogo,pilih dan bayar.Barangan tersebut akan dihantar terus ke rumah.Mudah kan?
Pelanggan yang mendaftar buat kali pertama akan mendapat baucer RM10 dan korang boleh guna terus untuk pembelian yang pertama.
Yang paling bestnya ialah penghantaran percuma 24jam.
Mana nak dapat kan servis macam tu?

Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan dan ibu bapa boleh memilih mengikut bajet mereka.


Antara barangan untuk kanak-kanak dan bayi
 Khas buat ibu yang masih breasfeeding


Promosi untuk produk jenama Avent juga terdapat di laman web Ensogo.

Terdapat juga alat permainan buat kanak-kanak dan bayi.
 
Murah ni...Sesuai utk ibu yang suka sediakan makanan buat bayi mereka.

Selain itu,Ensogo telah memperkenal aplikasi Ensogo Android khas buat pengguna telefon pintar atau tablet.


Untuk keterangan lanjut,sila lawati laman web Ensogo Malaysia  


4 comments:

  1. i is hantu shopping online... hahahhaa... dulu selalu ngadap menda ni hari-hari... gatal je tangan nak membeli.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ka? Sama la kita...Pantang nampak ada sales..Mesti nak beli satu..Nasib baik Mr E x kisah

      Delete

Thanks a lot for your comment..