About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Aug 13, 2014

Review Product : Dove Deo 7 days Challenge

dove-deo 
 
Dove Malaysia telah menganjurkan Dove Deo 7 days Challenge dimana Dove Malaysia akan memberikan sampel deadorant percuma kepada yg mendaftar.

Cepat sebelum stok habis..

Klik link ni utk sampel percuma 

Irna pun dh dapat sampel deadorant DOVE ni 2 minggu lepas.Saja ja request..Irna kan peminat fanatik sampel produk..Hehehe..Saja nak try jenama DOVE ni sebab Irna memang ada masalah ni.Masalah ni jadi semasa Irna preggy anak sulung dan sampai sekarang susah nk hilang.Mcm2 produk dah Irna guna..Tapi tak berkesan langsung.

Irna cuba pakai deodorant DOVE ni dan ia benar-benar berkesan dalam masa 7 hari.Alhamdulilah,masalah bawah lengan Irna selama ni hilang.Selain itu,ia juga mempunyai bau yang menyegar dan bahagian bawah lengan Irna mulai lembut berbeza dengan sebelum ni agak kasar.
Lepas ni,Irna akan beralih ke jenama DOVE pulak utk penjagaan diri..


Terima kasih,Dove Malaysia.

4 comments:

  1. sy pun suka sampel2 free ni. nk try jgk. makasih share.

    ReplyDelete
  2. pyka pon pkai deodorant dove nie jugak . best bau dia wangi je kan . :)

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..