About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Sep 29, 2014

Instant Camera Yang Popular Zaman Sekarang..



Sekarang ni instant camera amat digemari oleh generasi muda dan peminat fotografi. Harga yang ditawarkan berpatutan dan kualiti amat memberangsangkan..Banyak jenis model yang dikeluarkan sekarang..Menepati citarasa anak muda..Hehehe..Ayat skema la pulak....

Irna suka sgt Model Fujifilm Instax Mini 8.Ala mcm yang digunakan oleh Aida pelakon drama yg famous OST Rindu Awak 200%.
Snap pic....Pic akan diprint terus...Best kan?
 
Of course la Irna pilih kaler Pink

Jom kita tengok model Instant Camera yang lain..Mana la tahu korang minat nak beli satu hari nanti
 

Model : Altek Cubic Smart Mini Wireless Selfie Camera 
 

 

Model : Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic 

 
 Model : Polaroid Z2300 10MP Digital Instant Print Camera
 
 Model : DIY Recesky Twin Lens Reflex TLR 35mm Holga LOMO

 

Model : GoPro Hero 3+








2 comments:

  1. mmg mudah gambar boleh print keluar on the spot..tapi kualiti gambar tak cantik sangat..tapi still okey la..=D

    ReplyDelete
  2. betul tu..klau nak lg cantik kena pakai camera DSLR..

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..