About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Nov 28, 2014

Beg Murah dan Cantik di FB Page Peralatan Sekolah Murah


Beg atau beg tangan memang sinonim bagi insan yang bergelar perempuan.Pantang nampak sales mesti beli kan?Brand pulak macam-macam sekarang ni..Gucci la,Couch la...LV la..dan seangkatan dengannya..Hahaha...Tapi zaman sekarang ni,lelaki pun gila beg jugak macam perempuan..

Irna lebih suka beg tangan jenis sporty.Contohnya jenama Adidas,Nike atau Puma. Irna lebih kepada fesyen santai bukan kasual..
Irna selalunya akan bawa backpack atau tote bag kalau keluar rumah.Even pegi keja pun.

Irna teringin sangat nak beg ni..Especially yg merah tu..

Nike Tote Bag 230

 

dan yang ni...



Photo: Beg Sekolah Mahal? Kualiti tidak setanding harga? Baru beli sebulan dah koyak kerana beg berat?Benang mula retas sana sini?
Zip rosak? SMS/WHatsAPp "ADSBOX" ke 013-6938523

Kami pakar dalam menyediakan beg sekolah yang berkualiti, harga mampu milik,mesra tulang belakang dan boleh menampung berat yang tinggi

Promosi JIMAT sedang berlangsung sekarang.Dapatkan Premium Quality Adidas School Beg dgn harga RM69 sahaja + POS PERCUMA (Harga asal RM99 seunit) sekarang dengan 

SMS/WHatsAPp "ADSBOX" ke 013-6938523
SMS/WHatsAPp "ADSBOX" ke 013-6938523
SMS/WHatsAPp "ADSBOX" ke 013-6938523

Komen <SAYA NAK> untuk melayakkan anda mendapat harga ISTIMEWA ini.

P/S : Mohon TAG kawan2 anda yg sedang mencari beg sekolah yang berkualiti dan mampu milik ini. :) 


Sesiapa yang nak beli untuk anak-anak atau untuk travel,bolehlah tengok di 


Memang harganya berbaloi dan menarik beg-beg yang dijual di page tu..

No comments:

Post a Comment

Thanks a lot for your comment..