About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Nov 21, 2014

Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique

Banner Kebaya Giveaway ini perlu dimasukkan didalam entry giveaway ya. 
Klik banner untuk join

Cantik x kebaya nyonya ni?Mesti la cantik kan?Memang nampak mcm perempuan Melayu Terakhir kalau pakai kebaya nyonya yang cantik ni..Hehehe...

Kalau nak kebaya nyonya yang cantik ni,boleh la cari di Izzlegacy Boutique yang terletak di Seri Kembangan,Selangor. Terdapat lebih 650 design baju kebaya nyonya dengan pelbagai corak,warna dan motif.

 Sesiapa yang nak tambah koleksi baju kebaya,boleh la join Kebaya Giveaway dari Izzlegacy Boutique ni.Dapat percuma...Heheheh..

1.Sebab Irna perlu menang kebaya dari koleksi Izzlegacy ialah ini merupakan salah satu koleksi yang Irna pernah impikan sewaktu Irna masih belajar dulu.Tapi impian ini tak dapat ditunaikan kerana Irna mengandungkan anak sulung waktu tu.Jadi x boleh la beli...

2. Sebab Irna dan rakan-rakan perlu singgah shopping di Izzlegacy Boutique ialah terdapat banyak koleksi baju kebaya,jubah dan hijab yang cantik dan menarik di sana.Bersesuaian dengan fesyen muslimah masa kini.

3. Saya teringin sangat nak shopping Opah Kimono Kebaya warna Pink

Opah Kimono Pink

dan Princess Tutu Skirts ni

princess tutu skirts 

Jom bloggers...join GA ni..

 1.  http://www.mamaniza.com/
2. http://sallyyatiey.blogspot.com/
3. http://sallysamsaiman.blogspot.com/
4. http://suriaamanda.blogspot.com/
5. http://farahwahyda.blogspot.com/
6. http://letopkeypad.blogspot.com/
7. http://www.kisahemasputih.com/

LOKASI 

28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor 

WEBSITE
 

ONLINE STORE

4 comments:

Thanks a lot for your comment..