Jan 27, 2015

Beli Beg Sekolah di ZALORA.


Alhamdulilah,sampai dah barang yang Irna dari ZALORA.Irna order beg sekolah untuk Qurratul disebabkan beg yang lama dah rosak.Kali ni lambat sikit Irna beli sebab sibuk dengan 2Q yang baru nak masuk tadika.

Ni la beg yang Irna beli ZALORA.Sesuai untuk anak dara kecil Irna tu..
 


Backpack Bag 
RM 49.99



Actual beg yang Irna dapat memang sama warna macam pic dari website ZALORA tu.Irna snap pic pakai camera tab ja.Tak berapa clear sgt la warnanya.

Part yang paling best bila shopping di ZALORA ni ialah dari segi penghantaran.Memang tip top la servis yang diaorang buat.Mana taknya,Irna order barang pagi Khamis,tengahari esok tu dah sampai.
Terbaik la.

Sekiranya barang yang korang dapat ada masalah mcm koyak ka,tak sama saiz ka,kualiti tak elok atau yang berkaitan,ZALORA dah sediakan Return Slip berserta Pos Laju Returns Label (Consignment Slip )untuk diisi oleh pembeli.
Selepas diisi,terus hantar bungkusan asal di Pejabat Pos Laju terdekat dalam tempoh 30 hari selepas pembelian.

Wang akan dipulangkan dalam bentuk "store credit" dalam akaun ZALORA anda.


12 comments:

  1. Replies
    1. Cantik kan?Irna berkenan terus beli...

      Delete
  2. Cantik ... Sesuai la dgn anak dara tu

    ReplyDelete
  3. Wah..ok juga kan actually servis dia tu. :)

    ReplyDelete
  4. Cantik beg tu... merah, ada ong sempena Tahun Baru Cina ini :D

    ReplyDelete
  5. Smart .kathy kan pencinta merah.

    ReplyDelete
  6. cantik...
    aida x pernah lagi beli kat zalora...
    will try one day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba beli..memang servis dari ZALORA ni tip top...

      Delete

Thanks a lot for your comment..