About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 27, 2015

Beli Beg Sekolah di ZALORA.


Alhamdulilah,sampai dah barang yang Irna dari ZALORA.Irna order beg sekolah untuk Qurratul disebabkan beg yang lama dah rosak.Kali ni lambat sikit Irna beli sebab sibuk dengan 2Q yang baru nak masuk tadika.

Ni la beg yang Irna beli ZALORA.Sesuai untuk anak dara kecil Irna tu..
 


Backpack Bag 
RM 49.99



Actual beg yang Irna dapat memang sama warna macam pic dari website ZALORA tu.Irna snap pic pakai camera tab ja.Tak berapa clear sgt la warnanya.

Part yang paling best bila shopping di ZALORA ni ialah dari segi penghantaran.Memang tip top la servis yang diaorang buat.Mana taknya,Irna order barang pagi Khamis,tengahari esok tu dah sampai.
Terbaik la.

Sekiranya barang yang korang dapat ada masalah mcm koyak ka,tak sama saiz ka,kualiti tak elok atau yang berkaitan,ZALORA dah sediakan Return Slip berserta Pos Laju Returns Label (Consignment Slip )untuk diisi oleh pembeli.
Selepas diisi,terus hantar bungkusan asal di Pejabat Pos Laju terdekat dalam tempoh 30 hari selepas pembelian.

Wang akan dipulangkan dalam bentuk "store credit" dalam akaun ZALORA anda.


12 comments:

Thanks a lot for your comment..