About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jul 3, 2015

Review : Ephyra Skin Bar

Sebut pasal Ephyra..Mesti ingat Memey Suhaiza,Duta Ephyra.Kali ni,Eirna akan review produk Ephyra iaitu Ephyra Skin Bar.

Ephyra Skin Bar diperbuat daripada 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia seperti :-
  • Bearberry Alpha Arbutin A Extract : Paling berkesan untuk mencerahkan kulit,membantu menjadikan tona kulit lebih sekata dan bebas dari bintik-bintik hitam.
  • Glutathione : Melambatkan proses penuaan
  • Rice Bran Oil : Merawat penuaan serta menyuburkan kulit dari dalam.
  • Kolagen : Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit.
  • Carrot Extract : Memperbaiki tisu kulit serta melindungi kulit dari pancaran sinar matahari.
  • Seaweed : Agen anti keradangan kepada jerawat
  • Glyserin : Merawat kulit berminyak,eczema dan memberi kelembapan pada kulit.
  • Banana Enzyme : Bertindak sebagai agen anti penuaan.
Ianya selamat dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,lelaki dan perempuan pada semua peringkat umur.



Beberapa minggu yg lepas,Eirna ada join satu giveaway iaitu Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes.Eirna adalah salah seorang pemenang Ephyra Skin Bar tu.


Ephyra Skin Bar

Tak lama selepas tu,Eirna pun dapat la ESB untuk Eirna cuba.Eirna memang nak cuba ESB ni sebab banyak testimoni mengatakan ianya bagus untuk kulit sensitif seperti kulit Eirna.

Hasil Testimoni Sendiri

Seminggu Eirna cuba menggunakan ESB ni,dah mula rasa perubahan pada kulit Eirna.Sebelum ini,kulit muka Eirna berminyak,bintik-bintik hitam,mempunyai parut jerawat dan berjerawat terutama jerawat pasir.

Selepas Eirna menggunakan ESB,kulit muka Eirna dah mula kurang berminyak,jerawat mula hilang,parut jerawat dan bintik-bintik hitam mula pudar.Wah !!!! Suka sangat.. Yang paling Eirna suka,kulit muka mula rasa gebu.

Mr E pun dah mula perasan perubahan di muka Eirna.Dia tanya pakai produk apa?Hehehehe..Eirna kata Ephyra Skin Bar..Mr E kata sesuai dengan kulit Eirna sebab nampak perubahan.


 Testimoni Pengguna

 
Ephyra Contest Before & After Selfie

 
Jom join Ephyra Contest Before & After Selfie...Hadiahnya ialah Iphone 6..Lumayan kan?
 
Maklumat lanjut :
 
Instagram
 
@ephyra2u
@ephyraskin
 
Website
 
www.oceanlife2u.com 
Facebook
 

No comments:

Post a Comment

Thanks a lot for your comment..