About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jun 20, 2016

TAG La Bluetooth Tracker,Gajet untuk Mengesan Benda Hilang..


Korang ada tak masalah sering lupa ? Terutama sekali bila lupa letak mana kunci rumah,kunci kereta,handphone atau dompet. Masalah ni selalu berlaku kan?
Tambah pula bila kita kejar masa.Time tu la hilang segala barang yang nak guna....


Nak ingat balik tempat yang letak,mesti susah punya.Dah pernah cuba.Habis sakit kepala dibuatnya.
Jadi Eirna diperkenalkan dengan satu gajet untuk kesan barang yang hilang ni iaitu TAG La Bluetooth Tracker. 
Dikeluarkan oleh TAG La Trading,syarikat Malaysia yang menghasilkan gajet berteknologi tinggi untuk kegunaan harian.

Ni la tracker yang Eirna katakan tu...



Comel ja tracker ni.Ringan dan ringkas.Senang dibawa sebab tak berat pun.
Mesra pengguna.

Senang ja nak guna tracker ni.Tapi korang kena install app dia dulu dalam Playstore iatu " Troika Find "
.Baru boleh guna.


Lepas install,kena connect dulu tracker dengan handphone korang.
Baru boleh guna.
Yang bestnya dengan TAG La ni ialah korang  tak payah pakai data internet,cuma on Bluetooth di handphone korang ja. 
TAG La boleh digunakan dalam lingkungan jarak 75 kaki .

Eirna cuba guna untuk track anak Eirna iaitu Qayyum ketika shopping di Tesco baru-baru ni.Qayyum ni hyper sikit dan susah kawal sebab dia suka bebas.Jadi Eirna letak TAG La ni dalam poket jeans Qayyum.



Eirna connect TAG La dengan handphone dulu. Bila Qayyum jauh dari Eirna,TAG La dalam poket Qayyum akan berbunyi dan mudah Eirna boleh kesan lokasi dia berada.


 

Selain boleh kesan manusia,boleh juga korang selit TAG La dalam wallet,gantung pada kunci rumah atau kunci kereta atau motor,letak dalam beg laptop atau benda peribadi yang selalu korang guna.

Selain itu, kita boleh trace balik lokasi akhir benda yang kita letak tu dalam handphone korang.
Semua detail lokasi telah direkod dan ia memudahkan korang cari di lokasi yang dipaparkan.

Sekiranya korang terlupa letak handphone korang,TAG La boleh tolong dengan hanya tekan 2x dan handphone korang akan berbunyi walaupun dalam mod senyap.

 Ada lagi satu kegunaan TAG La ni iaitu sebagai shutter untuk korang selfie atau welfie dengan keluarga dan rakan-rakan.


TAG La ni dikeluarkan dalam 6 koleksi warna iaitu Hitam,Merah,Kuning,Hijau,Biru dan Putih.Jadi korang boleh pilih mana satu warna yang korang suka.

Harga bagi se unit TAG La ni iala RM 59.90 dan korang boleh beli secara online di lawan web  
TAG LA.

 Berita baik untuk all readers, korang akan dapat diskaun 10% jika korang guna kod " EIRNA " semasa membuat pembelian di lama web TAG La.

 Maklumat lanjut mengenai TAG La , boleh search di  :

Laman Web : http://tagla.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/taglaTM

You Tube : https://www.youtube.com/channel/UCxePfisCZHl9aUeeA-sbu1w















No comments:

Post a Comment

Thanks a lot for your comment..