May 2, 2017

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html Klik banner utk join... 

 Assalam korang dan selamat tengahari.
Hari ni Eirna join lagi GA dari blogger Busyra Takiyudin.Saja nak penuhkan blog yang beberapa hari ni tak update...
 Selalu juga baca entry dari blog Busyra ni.Jadi Eirna komen :-
"Blog yang comel sgt,senang dibaca dan simple."

Jadi korang yang nak join GA ni,boleh la klik ja banner kat atas ni.Tak susah pun nak ikut syarat penyertaan GA ni..Kalau ada rezeki,dapat la free namecard dari blogger BusyraTakiyudin ni.

Syarat-syarat:
1. Follow blog BusyraTakiyudin
2. Follow G+ google (ada di sidebar)
3. Like page blog busyra
5. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entri ini.
4. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin (contoh: simple, kemas, comot) hehe
5. Tinggalkan link entry di ruangan komen
 
Setiap pemenang akan dapat 1 kotak (100pcs) namecard.. Tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2017 (Khamis) 11.59p.m 
 
 
 

7 comments:

  1. nak masuk juga. all the best btw

    ReplyDelete
  2. hi awak...salam kenal...bw here dari segmen yang sama...
    http://www.zuraini.com/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..