About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Nov 12, 2014

Barangan Travel Yang Perlu Utk Percutian Anda Ada Di GroupMe



Sekarang ni dah dekat musim cuti sekolah.Mesti banyak diantara kita yang dah merancang percutian bersama keluarga tidak kira di dalam dan luar negara.

Kalau bercuti,mesti la bawa pakaian,barangan peribadi dan sewaktu dengannya kan?
Jadi Irna akan bagi contoh barangan yang korang perlu untuk isi barangan korang tu..Semua ni korang boleh beli di website GroupMe.


1. Travel Document Pouch 
* Kegunaan : Untuk simpan dokumen penting macam passport,tiket kapalterbang,IC,Kad Kredit dan sebagainya.Senang simpan dalam satu beg.

 

2.  Travel Toiletries Pouch
* Kegunaan :Untuk simpan semua barang peribadi seperti berus gigi,syampu rambut dan badan,losyen dan sebagainya.
 
Combo Set : RM 36 termasuk pos [Semenanjung]
: RM 39 termasuk pos [Sabah/Sarawak]

Klik link di bawah.
http://www.groupme.my/Product/Traveller-Combo-Document-Pouch--Toiletries-Pouch-Pay-only-RM30-instead-of-RM90/16885


3.  Foldable Shopping Bag
*Kegunaan: Simpan pakaian,shopping cenderamata di tempat percutian.




Harga : RM 22.90 termasuk pos [Semenanjung]
: RM 25.90 termasuk pos [Sabah/Sarawak]


4. Traveling and Hiking Expandable Sports Pouch
*Kegunaan: Sesuai untuk korang yang nak buat aktiviti lasak semasa bercuti.Mudah untuk simpan handphone,kunci dan dompet.


Harga : RM 24.00 termasuk pos [Semenanjung]
: RM 27.00 termasuk pos [Sabah/Sarawak]

http://www.groupme.my/Product/Travelling-and-Hiking-Expandable-Sports-Pouch-Available-in-2-Different-Types-Pay-only-RM18-instead-of-RM59/17212
 
 
5.  Unisex Vintage 3 in 1 Bag
*Kegunaan: Boleh guna sebagai slingbag,handbag dan backpack.

 
Harga : RM 40.00 termasuk pos [Semenanjung]
: RM 42.00 termasuk pos [Sabah/Sarawak]

http://www.groupme.my/Product/Unisex-Vintage-3-in-1-Bag-Available-in-4-Different-Colors-Pay-only-RM33-instead-of-RM98/17268

 5. Powerbank
*Kegunaan: Untuk cas bateri handphone dan kamera korang..Ni wajib ada.


Mini 5600 Powerbank

Harga : RM 35.90 termasuk pos [Semenanjung]
: RM 38.90 termasuk pos [Sabah/Sarawak]

http://www.groupme.my/Product/Mini-5600-Powerbank-Suitable-for-Travellers-Ultra-Slim-Lightweight-Available-in-6-Different-Colors-Pay-only-RM2990-instead-of-RM99/17405


PN901 Pineng 2500MAH Powerbank

Harga : RM 36.00 / Pos Percuma
: RM 51.00 termasuk pos [Sabah/Sarawak]

http://www.groupme.my/Product/PN901-PINENG-2500mAH-Power-Bank-Available-in-Pink-and-Silver-Colors-Pay-only-RM36-instead-of-RM120-Free-Delivery-within-Peninsular-Malaysia/17968


Nak tahu lagi produk apa yang terdapat di GroupMe,klik link website di bawah..

http://www.groupme.my/Deals

2 comments:

Thanks a lot for your comment..