About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jan 4, 2016

Year End + New Year Giveaway? By Aynal M

 Klik banner utk join...

Setelah sekian lama x update blog sempena tahun 2016 dan join GA....curi masa jap utk join GA dari Aynal..


Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :

1. Tulis entry yang bertajuk "Year End + New Year Giveaway? By Aynal M"
-----> (Copy Gamba and back link ke entry ini)

2. Follow blog ini, Letaknamaterlalumainstream

3. Follow Instagram @aynlmnsr (Kalau ada instagram and kalau sudi, hihi)

4. Jangan lupa untuk Tag 3 rakan blog anda untuk sertai giveaway ni!

Dah settle??? boleh lah kawankawan letakkan link penyertaan & nama instagram anda di ruangan komen di bawah ini. !! :)

INGAT! Tarikh tutup penyertaan adalah pada 16 Jan 2016 :) so ada masa untuk anda semua join giveaway ni! and aynal akan announce pemenang pada 2 hari berikutnya 

Ikut ja syarat di atas ni kalau berminat nak hadiah mcm kat atas ni....Hehehehehe..

Tag : http://seindahcerita.blogspot.my/
http://mamadarwiish.blogspot.my/
http://www.mystorymory.com/

No comments:

Post a Comment

Thanks a lot for your comment..