Jun 2, 2017

Kekal bertenaga dengan Surya Apple Cider Vinegar with Natural Honey.

Sebut ja puasa,mesti korang bayangkan yang korang akan penat untuk lakukan aktiviti luar korang kan?Betul tak? Eirna pun fikir macam tu....Selain tu mesti rasa mengantuk sangat kat office kan?Mata tu dah macam kena gam......Sebenarnya semua tu korang boleh elakkan dengan mencuba produk dari Surya Malaysia iaitu Surya Apple Cider Vinegar With Natural Honey tau !!!!!!


Produk dari Surya Malaysia ni tidak mengandungi sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.Menggunakan jus epal asli yang segar dari pembekal di Amerika Syarikat dan madu mentah dari ladang tempatan.
Ianya memang berkhasiat,mempunyai rasa yang sedap dan yang paling penting ia dijamin halal dan boleh korang beli dengan harga yang mampu milik. Tak mahal sebenarnya produk dari Surya Malaysia ni.

Cuka epal banyak khasiatnya sama seperti madu lebah di mana ia mempunyai sumber anti-oksida yang mempunyai keupayaan meneutralkan radikal bebas yang berbahaya di mana ia mampu melumpuhkan sistem imunisasi badan korang.Selain itu,ia dapat membantu pesakit diabetis di mana ia mampu merendahkan kadar glukosa dan tahap insulin dalam darah.Pesakit hypertension@darah tinggi dan gastrik pun boleh menggunakan produk ini.
 Selain itu ia mampu memulihkan tenaga yang hilang akibat aktiviti yang korang lakukan terutama sekali di bulan Ramadhan ini.Korang yang ada masalah sakit tekak atau kering tekak wajib ambil cuka epal ni.Mujarab kesannya.

Nak tahu cara penggunaannya? Mudah sahaja.Korang boleh campurkan cuka epal ni di dalam masakan,jus atau menggantikan kordial kegemaran korang. Chef Wan pun gunakan cuka epal dari Surya Malaysia ini dalam masakan ayam masak merah dan acar sebagai pengganti asam jawa.


Eirna pun dah cuba waktu sahur dengan membancuh cuka epal dari Surya Malaysia ini dengan segelas air suam. wOWww..Rasa selesa tekak bila minum air yang dibancuh dengan cuka epal ni.
Pasal bau jangan risau ya...Tak ada bau yang kurang selesa dengan adanya madu asli.
Masalah mengantuk di office pun hilang.Alhamdulilah.....Mujarab juga produk dari Surya Malaysia ni.




 Cuka epal dengan madu asli ini terdapat dalam saiz 450ml dan boleh didapati di Lazada,Shopee dan Watsons.

Maklumat lanjut mengenai Surya Apple Cider Vinegar dengan Madu Asli ni boleh didapati di media sosial seperti di bawah :-










13 comments:

  1. Tak sangka seisi keluarga suka rasa ACV ni.. puas hati sgt

    ReplyDelete
  2. Pernah baca pasal khasiat cuka epal, memang bagus.

    ReplyDelete
  3. tengok ramai org promote menda ni... menarikk mcm nak try gak... tak masam sgt ke.. huhuhu~

    ReplyDelete
  4. menarik jer, ehm kalau dah menarik mesti la cuba..dah namapun bagus kan... tq

    ReplyDelete
  5. Julia pun dah cuba eirna...mmg rekemen sgt2...sedap plak tu

    ReplyDelete
  6. bagusnya..nak kene ada satu ni dekat rumah

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..