About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Jun 8, 2017

Althea's Raya Giveaway Festival

Psstt...korang mesti suka tengok drama Korea kan? Hero dan heroin Korea ni comel-comel.Betul tak?
Macam heroin dalam drama Love Rain ni....Yoona dari kumpulan SNSD..Cute orangnya..

Sumber : Google

Korang nak tak nampak comel macam Yoona ni? Jom shopping produk Korea di website Althea.
Takkan korang tak tahu pasal website Althea ni? Althea ialah satu platform online di mana korang boleh beli produk kecantikan Korea tanpa perlu ke negara Korea. Cuma pilih mana produk korang suka,bayar dan tunggu sahaja produk yang korang order tu sampai depan pintu.Produknya selamat digunakan tau.
Itu jaminan dari Althea Korea.


Setiap pembelian RM99 ke atas akan dapat penghantaran percuma dan setiap pendaftaran di Althea akan mendapat RM30 kredit. Rugi korang tak shopping kat Althea ni.

Berita baik untuk korang ni !!!!! 
Althea ada buat suprise untuk korang iaitu " Althea's Raya Giveaway Festival " sempena Aidilfitri tahun ini.

 Apa yang istimewa sangat dengan Althea Raya Giveaway Festival ni ?

Kalau korang shopping di Althea sepanjang bulan Ramadan ini,setiap pembelian yang orang order akan mendapat satu hadiah istimewa barangan mekap yang terpilih.Tak silap Eirna ada 11 jenis.
Jangan risau,yang ni tak perlu bayar.Percuma diberikan kepada korang ya.

Satu lagi yang bestnya shopping di Althea ni ialah box yang digunakan untuk letak produk yang korang order tu.Selalu tukar warna ikut musim.Macam sebelum ni warna pink sempena anniversary Althea yang pertama.Eirna simpan lagi tau box pink tu.Kiranya limited edition punya la.

Kali ni box bertukar ke warna hijau pula sempena Ramadhan.Kiranya korang order produk di Althea sekarang ni,nanti korang akan dapat Limited Edition Ramadhan Box macam kat bawah ni
Tunggu apa lagi.....Cepat la terjah website Althea untuk dapatkan box yang cantik ni..




8 comments:

  1. tak sabar nak shoping dekat Althea..hehe

    ReplyDelete
  2. amboiiii tu dia mekap yoona la raya ni ye hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena buka youtube la Sue..Sbb x brapa pandai bab make up ni..

      Delete
  3. dah lama intai page althea ni..

    ReplyDelete
  4. cantik box tu hehehe biasa kaler pink je

    ReplyDelete
  5. ema dh shopping . tunggu masa barang smpai

    hai salam kenalan dari emma . saya comeback untuk blogging . Jom follow saya . i'm done follow you . banyak story emma share kan seperti ni :-

    Tak sia sia rajin tag dan share . So ni reward yang kekma dapat .

    http://emmadianastory.blogspot.my/2017/06/vanitymirror-cermin-ajaib.html?m=1

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..