About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Mar 17, 2017

Samsung Malaysia Electronics Lancar Kempen " March More " utk model Smart TV terpilih.


Televisyen adalah salah satu peralatan elektronik yang wajib ada di setiap rumah di dunia ini.Betul tak?
Walaupun sekarang ni zaman teknologi,di mana korang boleh tahu isu semasa dunia melalui handphone korang,televisyen adalah media yang paling lama bertapak di zaman serba moden ni.
Smart TVpaling digemari dan popular di kalangan pengguna Samsung.

Jadi,hari ini Samsung Malaysia Electronics telah melancarkan satu kempen terbaru iaitu Samsung 
 "March More" bagi  model Smart TV terpilih bermula dari 1 March hingga 30 April 2017.
Dimana ia menawarkan penjimatan sehingga RM3,000 bagi setiap pembelian.
Wow.....Bukan bagi diskaun sahaja tau...
Bagi setiap pembelian Smart TV 78 inci model KS9000 SUHD,korang akan dapat hadiah percuma iaitu 
HW-K950 Atmos soundbar yang bernilai RM5,999.  
Untungkan?
Selari dengan visi Samsung Malaysia Electronics yang ingin membawa inovasi yang memudahkan dan memberi nilai kepada pengguna kerana menyokong mereka selama ini.
 Kini,kualiti gambar bagi Samsung TV dari definisi ultra tinggi dengan keupayaan untuk menghasilkan 64x lebih warna dan 30% lebih cerah.Maknanya korang boleh merasai suasana sinematik di dalam rumah korang sendiri.


Korang boleh akses ke dunia hiburan tanpa had melalui Samsung Smart Hub. 


Model Samsung Smart TV
 
 


Senarai Harga Samsung Smart TV Terpilih


# Tertakluk kepada terma dan syarat

Tunggu apa lagi....Cepat sementara stok masih ada....Harga promosi termasuk GST 6%.
Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini,sila layari website Samsung 





3 comments:

  1. Harga boleh tahan juga tu ya, tapi ada cashback berbaloi juga lah

    ReplyDelete
  2. syok dpt tv curve tu..samsung mmg terbaik

    ReplyDelete
  3. Smart betul tv samsung ni ya...selalu gak nampak masa kt show room kt mall...terliur tgk harga tu hehe

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..