About Me

Pakej Murah Seoul 2017

Our Location

728 x 90

Follow us on instagram

Dec 13, 2016

Banyaknya reader goggle pasal The Kabin ni !!!

 ** Sumber : The Kabin

Sejak akhir-akhir ni,Eirna perhati dalam blog yang entry pasal The Kabin paling popular diterjah..Almaklumlah cuti sekolah panjang ni...Cari port travel dan bercuti bersama keluarga tersayang.Tak sangka pula ramai readers yang berminat bercuti di The Kabin.......

Sampai ada yang komen untuk booking di The Kabin.....Alamak!!!!! 
Nak jawap apa yerk?



Ni entry asal yang Eirna pernah post sebelum ni.......The Kabin,Kuala Selangor.
Eirna up enrty pasal The Kabin ni sebab suka keunikan rekabentuk kontena yang diubah kepada bilik hotel.
Bukan apa..Eirna menyokong usaha anak muda Melayu yang berani mencuba dalam industri ini...
Dengar cerita yang The Kabin dah upgrade lagi bilik kontena dan dewan.Semakin maju bisnes korang ya....Memang terbaik....

 
 

Ni  senarai harga untuk bilik di The Kabin

 
Sesiapa yang berminat nak booking di The Kabin,sila layari online booking ni ya..... 

@
  
Selamat bercuti korang.....



2 comments:

  1. Wah.
    Nak jugak pasni aida baca2 pasal kabin ni.
    Lom pernah gi.

    ReplyDelete
  2. menarik juga konsep hotel kabin ni. Dapat jimat space.

    Jemput baca blog saya Penawar Asma Pada Bayi

    ReplyDelete

Thanks a lot for your comment..